Tarieven

Transparant & Eerlijk.

Tarieven

Bij Yeniaşcı Letselschade Advocatuur zijn de tarieven onder meer bepaald door de aard en spoedeisendheid van de zaak. Het is mogelijk om een prijsafspraak met de advocaat te maken. Tevens factureert het kantoor zo veel mogelijk maandelijks. Dit zorgt voor duidelijk, transparantie en overzicht in de kosten bij cliënten.

Rechtvaardigheid voor iedereen.

Gesubsidieerde rechtsbijstand

Cliënten die een laag inkomen hebben kunnen in aanmerking komen voor de zogeheten gesubsidieerde rechtsbijstand. Hierbij wordt alleen een eigen bijdrage betaald aan de hand van het (gezins)inkomen. In complexe zaken kan het voorkomen dat de advocaat de zaak niet op basis van een toevoeging wenst te verrichten. Hierover wordt u vooraf ingelicht door de advocaat als dit ter sprake is. De Raad voor Rechtsbijstand bepaalt of u in aanmerking komt voor een toevoeging. Op de eigen bijdrage is het mogelijk om een korting (van € 53,00) te krijgen door een doorverwijzing naar de advocaat via het Juridisch Loket. U kunt bij het Juridisch Loket langsgaan of contact opnemen via 0900-8020.

Intrekking van de toevoeging.

De aangevraagde toevoeging kan worden ingetrokken. Ik verwijs u naar de site van de Raad voor de Rechtsbijstand voor welke gevallen de intrekking gelden. Zie hiervoor de volgende link: https://kenniswijzer.rvr.org/werkinstructies-toevoegen/allerechtsterreinen/mutatie-beeindiging–intrekking-van-de-toevoeging.html

error: Onze inhoud is afgeschermd!