Dhr. mr. E. (Eşref) Yeniaşci

CEO / Advocaat

Email yeniasci@yeniasci.nl

Telefoon 040 – 304 01 20

Biografie

Mr. (Eşref) Yeniaşci is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit, waar hij de master Strafrecht met succes heeft afgerond. Tijdens zijn studie is Yeniaşci actief lid geweest als medewerker, dan wel bestuurder bij het Justitieel Klachtenburo in Rotterdam.

Augustus 2006 is hij als student-stagiair begonnen bij Haagrecht Advocaten in ‘s-Gravenhage. Tijdens zijn stage is hij gevraagd om als advocaat te starten bij Haagrecht Advocaten. Op 1 januari 2007 is Yeniaşci begonnen als advocaat bij Haagrecht Advocaten. Yeniaşci heeft zich voornamelijk beziggehouden met de algemene rechtspraktijk met accent op letselschade, strafrecht en uitkeringszaken. Hij heeft deze rechtsgebieden zijn eigen gemaakt. Gedurende zijn loopbaan bij Haagrecht is hij tot de ontdekking gekomen dat hij talent heeft voor de meest complexe letsel-schadezaken. Yeniaşci is een gedreven en klantvriendelijke persoon, die zijn werk altijd met grote inzet en professionaliteit heeft verricht. Hij heeft een zeer goed analytisch vermogen en een goed empatisch vermogen.

Op 25 februari 2009 heeft hij de slachtoffers bijgestaan bij het vliegtuigongeval van Turkish Airlines in Amsterdam. Yeniaşci behartigt in letselschade-zaken uitsluitend de belangen van slachtoffers. Tevens is Yeniaşci lid van de Werkgroep Artsen en Advocaten (WAA), Lid van Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers (PEOPIL – https://www.peopil.com/) en Lid van de Nederlandse Vereniging voor Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA).

September 2011 heeft Yeniaşci besloten om voor zich zelf te beginnen. In maart 2014 heeft hij zijn krachten gebundeld en met een advocaat partner een advocatenkantoor opgericht. Sinds februari 2019 opereert Yeniaşci onder de naam Yeniaşci Letselschade Advocatuur.

Yeniaşci verleent advies en bijstand in letselschade procedures over heel Nederland. Yeniaşci verkent het veld voor u en doet zijn uiterste best om uw gelijk / schadevergoeding te halen bij de aansprakelijke partijen. Yeniaşci werkt samen met ervaren medisch adviseurs.

Heeft u, als gevolg van een ernstig ongeval, lichamelijk en mentale klachten opgelopen? Loopt u tegen alle bureaucratische rompslomp op, waar u geen raad meer weet? Heeft u als geval van een ongeval financiële achterstanden opgelopen en ziet u de bomen het bos niet meer? Wordt u van het kastje naar de muur gestuurd? Dan kunt u voor uw rechtsvraag vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag 09.00 – 17.00 uur op 040 – 304 01 20. Of stuur uw e-mail naar yeniasci@yeniasci.nl

De waarnemer van de heer mr. E. Yeniasci is de heer mr. S (Sinan) Besli. Zijn telefoonnummer is 085 058 0095.

De heer mr. E. Yeniasci heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd: (jeugd)strafrecht en letselschaderecht. Op grond van deze registratie is mr. E. Yeniasci verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Rechtsgebieden

Letselschade

Mr. Eşref Yeniaşci heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Letselschaderecht
– Slachtofferrecht
– Strafrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Strafrecht

error: Onze inhoud is afgeschermd!